Teonetwork

Més enllà dels canvis de la globalització i de l’aparició de nous actors individuals i col·lectius, els TERRITORIS i les ORGANITZACIONS seguiran constituint el principal motor de l’acció col·lectiva.

Els territoris són els espais i les connexions on les persones i les institucions defineixen la identitat social i els problemes que els afecten, on es prenen decisions, on es troben les solucions.

Són una mica més, molt més que llocs. Les organitzacions són l’expressió de l’acció col·lectiva per aconseguir objectius compartits, són públiques, privades o del tercer sector.

Reuneixen interessos, fan de motor o de *rémora al canvi, permeten que les persones interactuin per resoldre els seus problemes. Els TERRITORIS i les ORGANITZACIONS són llavors claus per incrementar el benestar, la qualitat de vida i el desenvolupament.

 

Contacte:

Innovación y consultoria en políticas publicas, SL
Pg. Manresa, 19-25 4t 4a    08201 Sabadell (Barcelona)
Tel.   93 715 60 33

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>